Project

General

Profile

Actions

Bug #2117

closed

Modification events not showing at artifact view

Added by Nicholas Melvani 4 months ago. Updated 4 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Category:
UI
Target version:
Start date:
2023-11-13
Estimated time:
Found in version:

Description

I have created a modification event (binding of a manuscript: https://mamems.openatlas.eu/entity/7090) and linked it to the modified object (the manuscript: https://mamems.openatlas.eu/entity/6894), but the event does not appear in the events tab of the artifact entry. What could be the problem?

Actions #1

Updated by Alexander Watzinger 4 months ago

  • Tracker changed from Question to Bug
  • Subject changed from Linking events with artifacts to Modification events not showing at artifact view
  • Category set to UI
  • Status changed from New to Closed
  • Assignee set to Alexander Watzinger
  • Target version set to 7.17.3
  • Found in version set to 7.17.2

Thank you for reporting. Modification events not showing at the artifact view turned out to be one of the side effects I was worried about when fixing #2114.
It is solved now and modification events show up again at e.g. https://mamems.openatlas.eu/entity/6894#tab-event. I also made some performance improvements while at it.

Please let us know in case you encounter other issues and thanks again for reporting, especially when taking the time doing it via Redmine which helps a lot with our workflow.

Actions

Also available in: Atom PDF